Locatie

Waarom van Schie Transport

  • Flexibiliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Service op maat

LOGISTIEK

Nationaal- & Internationaal Transport

Van Schie Transport kan alles vervoeren en is gespecialiseerd in klantgerichte transportoplossingen. Wij bieden u de mogelijkheid om goederen en materialen speciaal via de zijkant te laden. Ook verzorgen wij geconditioneerd transport ( bijv. -25 °C tot +25 °C ). Onze vrachtauto’s zijn van de modernste technieken voorzien. Zo zijn ze standaard uitgerust met laadkleppen en elektrische pompwagens die het laden en lossen tot een minimum tijd beperken. Onze mensen zijn in het bezit van ACN pas (Schiphol pas), code 95, VCA, ADR en vorkheftruck certificaat.

Snel- / Koeriersdiensten

Voor zowel grote als kleine hoeveelheden goederen, producten en/of belangrijke poststukken die snel op de plaats van bestemming moeten zijn hebben wij het juiste transportmiddel klaar staan. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Distributie

Via ordepicking uit onze warehouse is het mogelijk een gedeelte van uw voorraad te versturen naar uw klanten. Wij zorgen ervoor dat de goederen van de opdrachtgever op het gewenste tijdstip op het juiste adres worden afgeleverd (just in time principe). In opdracht van Entree Vert B.V. vervoeren en plaatsen wij de buitenruimten van gemeenten, kantoorgebouwen, winkelcentra’s, recreatieparken e.d. door middel van geraniumpiramides, bloemenzuilen en hanging baskets.

Wij hebben dagelijks lijndiensten naar de omgeving Schiphol, Aalsmeer, het Westland en Noord - Holland.

Import & Export

Ook voor deel, groupage en bemiddeling van vervoer door heel Europa kunt u bij ons terecht. Ons netwerk in het internationaal vervoer is groot.

Specialties

Van Schie Transport is sterk in het vervoeren van duurzame goederen die een extra service verlangen. Ook assisteren wij bij het opbouwen en afbreken van standbouw en presentatieshows.

Verhuizingen en machinetransporten vallen ook onder dedicated vervoer wat wij uitstekend kunnen verzorgen voor u.

Denk groen, rij groen;

Om aan een schoner milieu bij te dragen, zijn de vrachtauto’s voorzien van Euro 6 motoren.